Pensiuni

Colaborăm cu mai multe structuri de cazare din zonă, cu care desfășurăm diferite proiecte și cu care ne dorim să contribuim la dezvoltarea unui turism durabil și responsabil în teritoriul geoparcului, care să aducă satisfacții și mulțumire vizitatorilor, dar și beneficii comunităților locale și contribuții la conservarea patrimoniului natural și cultural local.

Pensiunea Paloși (Horezu), Pensiunea Dana (Horezu - Olari), Popas Valea Ursului (Horezu - Urșani), Pensiunea Moara Viselor (Vaideeni), Cabana Cheia (Băile Olănești - Cheia), Glamping Brâncoveanu (Costești), Pensiunea Pădurea Verde (Slătioara), Casa Giulia (Băile Olănești)

cerdac6.jpeg

Cerdacul din Livadă

Localitatea: Vaideeni

Categorie: 

Scurtă descriere: Cerdacul din Livadă este simbolul casei bunicilor de la țară, în care mulți dintre noi și-au clădit sufletul și valorile. Complexul nostru este situat la marginea satului Vaideeni, într-o livada cu meri, în mijlocul naturii, departe de agitația cotidiană. Aici puteți găsi o căsuță cu 2 camere, living, bucătărie, terasă și o baie, o căruță cu coviltir și baie, un cort glamping și o casa țărănească cu 2 băi și bucătărie, ca spațiu comun de luat masa și petrecut timp plăcut cu cei dragi. Capacitatea maximă de cazare este de 12 persoane.  

Telefon: +40 751 316 003
Nr. locuri: max. 12
Email
: rezervari@CerdaculDinLivada.ro                                                                                                       

Pagina web: https://cerdaculdinlivada.ro/ 

logo.png

Hanul Vatra

Localitatea: Costești

Categorie: 3 margarete

Scurta descriere: 
Situat în centrul comunei Costești, la doar 6 km de Horezu, Hanul Vatra se ivește dintr-un zăvoi răcorit de apele repezi ce coboară din Masivul Buila-Vânturarița.  Hanul Vatra este o clădire monument, fost stabiliment balnear, transformat într-un han autentic românesc. Clădirea a fost reabilitată între anii 2008 - 2016.  Dispune de 16 camere (twin/duble/triple/suite), cu o capacitate de 43 de locuri. Fiecare cameră are baie proprie.

dsc05517.jpg

Pensiunea Arnota

Localitatea: Costești

Categorie: 2 margarete

Scurta descriere: Pensiunea este găzduită de o clădire nouă, construită în anul 2011, dispune de 3 camere dube și un apartament (maxim 10 adulți), 5 băi, living, sală de mese, bucătărie complet utilată pusă la dispoziția turiștilor, foișor, parcare, grătar, loc de joacă pentru copii, fântână rustică

5.jpg

Casa Cucu

Localitatea: Costești

Categorie: 1 margaretă 

Scurtă descriere : Unitatea noastră de cazare este situată la poalele munților Căpățânii, cu vedere spre Parcul Național Buila-Vânturarița și oferă oaspeților un loc ospitalier, ideal pentru odihnă și relaxare. Aici veți găsiți atât locuri de cazare complet echipate, cât și spații de petrecere a timpului liber: sală de mese, foișor, loc pentru grătar, spații de relaxare în aer liber.

whatsapp-image-2023-08-21-at-202306.jpeg

Pensiunea Ralu&Ello

Localitatea: Costesti
Categorie: 3 margarete
Scurta descriere:
Pensiunea Ralu &am

whatsapp-image-2023-07-31-at-193448-1.jpeg

Brâncoveanu Glamping

Localitate: Costești 
Categorie (stele/margarete): 3 margarete
Scurta descriere: Este situat pe Dealul Stogu din Comuna Costești, la poalele munților Căpățânii. Dispune de 5 igloo-uri  încăpătoare, complet utilate și cu vedere la Parcul Național Buila-Vânturarița. Toate au băi private, aer condiționat și căldură pe timpul iernii. Aici veți găsi zone de relaxare în aer liber, piscină exterioară și ciubăr pentru sezonul rece, parcare și stație de încărcare pentru mașini electrice.

whatsapp-image-2023-07-31-at-161905-4.jpeg

Pensiunea Casa Paloși

Localitate: Horezu
Categorie (stele/margarete): 3 margarete
Scurta descriere:  Situată într-un peisaj pitoresc, într-o zonă liniștită, aproape de obiectivele turistice din zonă, Pensiunea Casa Paloși este locul ideal pentru a vă relaxa.
Pe lângă facilitățile de cazare excelentă vă invităm să descoperiți minunata lume a ceramicii, în atelierul  nostru de ceramică, unde aveți oportunitatea de a învăța arta creării obiectelor din lut.

whatsapp-image-2023-07-31-at-193633.jpeg

Moara Viselor

Localitatea: Vaideeni 
Categorie: (stele/margarete):
Scurta descriere: Complexul dispune de 7 camere de cazare cu băi proprii, restaurant cu capacitate de peste 100 persoane, păstrăvărie cu 3 lacuri, parc de aventură de 4000 mp, cu trasee de la dificultate mică până la foarte mare.